Skip to main content
Kerstdecoratie in de zomer

Seizoenen

Voor elk seizoen kunt u terecht bij Nico de Vries Projectdecoraties

Het nieuwe jaar weer helemaal fris beginnen met het voorjaar? Wij brengen bij u de frisse, vrolijke kleuren van het voorjaar en zorgen ervoor dat het publiek met een glimlach het winkelgebied bij u word ingetrokken.

Bekijk ons portfolio

Tijdens de zomermaanden een tropische, zonnige decoratie of wilt u toch liever een strandgevoel realiseren. Wij maken uw wensen waar!

Bekijk ons portfolio

Wilt u tijdens de gure najaarsmaanden de consument met een warm gevoel naar u toe trekken? Wij hebben prachtige, romantische decoraties om dit te realiseren! Warme herfsttinten in combinatie met echte herfstdecoraties zoals; paddenstoelen, kabouters, herfstbladeren worden verwerkt bij onze eyecatchers.

Wilt u liever in deze tijd een Halloweendecoratie, kijk dan bij onze rubriek thema’s bij Halloween.

Bekijk ons portfolio

Wilt u een Winter Wonderland, een moderne winter of toch liever traditioneel. Wij kunnen dit alle realiseren, zodat u na de kerst toch bent voorzien bent van een prachtige decoratie.

Met een winterdecoratie haal je de sneeuwpoppen, sneeuwuilen, ijskristallen en ijsberen in huis. Op sneeuweilanden zullen de winterse taferelen worden afgebeeld zodat je een echt winters gevoel krijgt.

Bekijk ons portfolio