Seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen kenmerken. En uiteraard creëren wij de mooiste decoraties passend bij dat betreffende seizoen geheel naar uw wensen. Lente, zomer, herfst en winter, met onze seizoendecoratiezorgen wij dat elk seizoen een nieuwe beleving wordt voor uw bezoekers. Of u nou kiest voor een klein hangend mandje met zomerse bloemen of een winter wonderland van tientallen m2 grondoppervlak, bij ons kunt u al uw ideeën verwezenlijken.

Lente

De Lente… één van de mooiste seizoenen om te decoreren als de bezoekers na een donkere winter periode weer verlangen naar de zon. En dat merken we ook elk jaar weer als we onze lente decoraties plaatsen. Pastelkleuren, voorjaarsbloemen, de eerste vlinders en vogels komen weer tevoorschijn.

Zomer

De Zomer… Ook bij tegenvallend zomerweer creëren wij met onze zomer decoratie een warm zomergevoel. Met mooie bloemen in felle kleuren, of tropische dieren die op vakantie lijken te zijn in ons land.

Herfst

De Herfst… Met de kleurtinten oranje, bruin, geel en beige creëren we warme decoraties die de bezoekers nog even laten nagenieten in de nazomer zon. Eekhoorns verzamelen de laatste nootjes zoals bezoekers de sale koopjes verzamelen.

Winter

De Winter…Sneeuw, ijs, sneeuwpoppen, een rendierslee en iglo’s. De periode van het jaar om bezoekers te entertainen. IJsberen die dansen en liedjes zingen. En uiteraard het seizoen dat de sfeerverlichting aangaat om de beleving nog intenser te maken.

Lente

0Dagen

Zomer

0Dagen

Herfst

0Dagen

Winter

0Dagen