Thema’s

Onze thema decoraties hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen en dit zien wij met name terug bij de belangrijke events Valentijn, Pasen en Kerst. Daar deze activiteiten commercieel heel interessant zijn voor onze doelgroepen ontwikkelen wij hier steeds meer ideeën in om u een goede diversiteit aan te kunnen bieden.

Valentijn

Een hart heeft zoveel betekenis. Een expressie van de liefde die we voor elkaar voelen. Of het nou een liefdesverklaring tussen mensen is of die onvoorwaardelijke liefde tussen familieleden en vrienden.

Pasen

Pasen is het nieuwe kerstseizoen.De buitentemperaturen met Pasen zijn tegenwoordig kouder dan met Kerstmis en met de juiste paasdecoraties creëert u toch een warm voorjaarsgevoel.

Met onze diversiteit aan decoratie-ideeën geven wij uw bezoekers die vernieuwende beleving.

Moederdag & Vaderdag

En welke moeder, oma, vader of opa wil nou niet een super lieve selfie foto ontvangen van hun familie om te laten weten dat ze aan hen denken.

Halloween

Wilt u eens griezelig uitpakken met  pompoenen, zwarte katten, magie, doodshoofden, spoken, skeletten, vampieren, monsters, bloed, lantaarns, bezemstelen, heksen….. ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Kerst

Tijdens de kerstperiode speelt een goede kerstsfeer een belangrijke rol. Bezoekers ontwikkelen boodschappen stress en met een juiste balans aan decoraties kun je de bezoekers toch dat warme kerstgevoel geven. Om dat gevoel te versterken maken wij in deze periode gebruik van extra decoraties of luxere producten.

Events

Heeft u een evenement? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden om uw evenement de juiste uitstraling geven. Is uw thema nu songfestival, growing green cities, burning man of iets anders……… Wij zorgen voor een gepaste uitstraling.

Moederdag

0Dagen

Halloween

0Dagen

Kerst

0Dagen

Valentijnsdag

0Dagen