Winterverlichting

De aanloop naar Kerstmis is het grootste decoratiemoment van het jaar.

Huizen, kantoren, winkels, scholen, restaurants, hotels en winkelcentrum overal zien we creaties ontstaan om zo het kerstgevoel te verhogen. Maar wat is nou het echte kerstgevoel? Dat is voor iedereen en elke locatie anders. Het is iets persoonlijks, het is een kerst …. beleving!

Sommige zijn heel klein en nostalgisch, anderen zijn zeer uitbundig en modern. Maar altijd op verzoek van de klant. Het is niet voor niks dat wij in de lentemaanden al beginnen met het voeren van klantgesprekken, ideeën uitwerken en mogelijkheden vastleggen. Veel van onze creaties worden specifiek gemaakt of aangepast aan de wensen van de klant en daar gaat tijd in zitten.

Winkelcentrum

Projectdecoraties zorgt ervoor dat de binnenkant van uw lokatie een en al sfeer uitstraalt, wij kunnen al uw wensen uit laten komen. Indien u iets subtiels wenst kunnen wij dat natuurlijk ook voor u realiseren.

Binnensteden

De buitenkant van uw locatie is natuurlijk het eerste wat gezien wordt, als dit een welkome sfeer uitstraalt zal de klant graag naar binnen komen.

Paal-& gevelornamenten

Door een gevel of de lantaarnpalen extra de decoreren geeft u uw klanten de hele belevenis, zo zien ze al van ver waar ze moeten zijn. U zorgt voor een ervaring, zeker aangevuld met een familie Selfiespot of kerstboom